___________________________________________

BLOMSTERKALENDER

Det finns alltid tillfällen till att uppvakta någon med en blommma t ex födelsedagar, namnsdagar, bröllopsdagar, examen, nytt jobb eller vid tillökning i familjen. Listan kan göras lång endast fantasin sätter gränser.

Låt blomsterkalendern påminna dig om viktiga och speciella datum att glädja någon. Sedan kan Du överraska Din partner, barnen, vänner - vem som helst som är speciell just för dagen.

Januari
Nu kommer tulpansäsongen igång på allvar. Trots vinter och kyla går vi mot ljusare tider.

Februari
Valentin, Alla hjärtans dag den 14 februari är dagen Du inte får glömma bort. Röda rosor till Din hjärtans kär.

Mars
Våren närmar sig. redan den 8 mars är det den Internationella kvinnodagen och 20 mars infaller vårdagjämningen. Värt att fira!

April
Påsken är här med mängder av påskliljor. Valborgsmässoafton den 30 april inte att förglömma. Snart dags att börja med uteplanteringarna. Pelargonierna är här igen.

Maj
Under maj månad händer det mycket. Många helgdagar med blommor. Kanske bröllop i Pingst. Den sista söndagen i maj har vi Mors Dag. Överraska med en bukett i blandade färger

Juni
Sveriges Nationaldag, Svenska Flaggans Dag den 6 juni.
Efter allt slit under året är det äntligen sommarlov. Då återstår bara EXAMEN där blommorna är ett naturligt inslag. Uppmuntra din student för sin ansträngning. Vi har buketten.
Midsommar med ängsblommor, t ex prästkragar och blåklint